• Veiligheid
  • Site Advisor

Veiligheid

Hoewel van den Merkenhof Webdesign middels het McAfee Security Center en spamfilters al het redelijkerwijs mogelijke in het werk stelt om haar site, adressenbestand en e-mails vrij van virussen ed. te houden, kan zij hiervoor geen enkele garantie geven. Enige aansprakelijkheid voor virussen is dan ook uitgesloten. Wij adviseren u derhalve mailberichten zelf ook te controleren.

Alle door ons gemaakte websites worden aangemeld bij McAfee’s Site Advisor en aldaar gescreend op veiligheid.

McAfee Site Advisor

Om wille van voornoemde veiligheid worden deze en alle door ons ontwikkelde websites aangemeld bij en onderworpen aan een test door McAfee’s Site Advisor.

Een veilig bevonden site herkent u aan deze Goedgekeurd door Site Advisor afbeelding boven of onderin uw browser scherm.

Bij een onveilig bevonden site vindt u deze Niet goedgekeurde site afbeelding boven of onderin uw browser scherm.

In de zoekmachines, zoals die van oa. Google, herkent u een veilige site aan het groene cirkeltje met het vinkje achter de gevonden websites. Dit symbool vindt u in de zoekmachines achter de namen van de gevonden sites

Het keurmerk van McAfee Site Advisor neemt niet weg dat de bezoeker van de site, refererend aan bovenstaande alinea, zelf verantwoordelijk blijft voor hetgeen er op zijn of haar computer plaatsvindt.

Zaterdag, 16 dec. 2017.