• Wie zijn wij
  • Webdesign
  • Fotobewerking
  • Monitor kalibratie

Wie zijn wij

Van den Merkenhof Webdesign is een klein bedrijfje dat zich, als zo velen, heeft toegelegd op het ontwerpen en onderhouden van websites. Ook kunnen wij foto's voor uw website maken of ook niet onbelangrijk, uw monitor kalibreren, want zonder gekalibreerde monitor heeft u absoluut geen mooie kleuren op uw scherm.

Na het volgen van diverse opleidingen voor webdesign en -ontwerpen en het bewerken van digitale foto’s willen wij ons meer profileren.

Bekijk onze portfolio, daar vindt u enkele resultaten of .........kijk eens naar onze werkwijze.

Waarom probeert u het niet eens. Neem contact met ons op en wie weet kunnen we u verrassen.

Webdesign

In onze websites proberen we de meest recente ontwikkelingen toe te passen.

De layout van onze websites wordt volledig opgezet in CSS en volgens de W3C Standaard.

Naast de door u aangeleverde tekst worden natuurlijk ook uw foto's op de site geplaatst. U kunt deze zelf leveren en door ons laten bewerken, maar u kunt ze ook door ons laten maken.

Wanneer voldoende fotografisch materiaal voor uw site ontbreekt, kunnen wij u ook daarbij helpen. Denk daarbij aan foto's van uw locatie of andere sfeerfoto's die uw websites kunnen verrijken.

Probeer het eens en neem contact met ons op, wij kunnen vast en zeker iets betekenen voor uw nieuwe website.

Fotobewerking

Foto's verrijken en verduidelijken vaak de inhoud van een website. Wij plaatsen in overleg de foto's die u wenst en bewerken die, eventueel zoals u wenst, in uw site zodat ze nog beter tot hun recht komen.

U heeft al een website en u wilt alléén uw digitale foto's er voor laten bewerken, dan kunt u ook daarvoor contact opnemen met ons.

Monitor kalibratie

Wij kalibreren ook uw monitor, zowel TFT als CRT, zodat u de kleuren op uw scherm ziet zoals u ze behoort te zien. Wij maken hiervoor gebruik van professionele ColorVision Spyder 2 Pro apparatuur en doen dat bij ons of indien gewenst bij u thuis of op het bedrijf.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Zaterdag, 16 dec. 2017.

Monitor kalibratie
Over ons